Eendags workshop kussen weven

Dit jaar zijn er in plaats van een landelijke weefcontactdag drie dagen met weefontmoetingen. Zie het hele programma hier: https://www.weefnetwerk.nl

Weef in een dag een kussen met patronen in inlegwerk zoals in Noord Afrika. De weefgetouwen met ketting erop staan klaar. Aan het einde van de dag mag u uw geweven stof achterlaten bij Golden Haand. Wij maken er een kussenhoesje van en sturen dat na een paar dagen aan u op.

Mijn liefde voor de weefsels met inlegwerk komt door de vrijheid in ontwerpen die het mij biedt. Vier jaar woonde ik in Libië en leerde daar het bijzondere van deze inlegweefsels kennen. Het is niet moeilijk en niet zo arbeidsintensief als men denkt.

Zaterdag 7 november van 10.30 tot 16.30 uur. Kosten €105 waarbij inbegrepen gebruik van weefgetouw, garens, gereedschap, naaien vullen en opsturen van kussen, koffie, thee en een vegetarische lunch. Aanmelden via mail of telefoon. Nog twee plekken vrij.

Ik doe mijn uiterste best om een zo veilig mogelijke omgeving te garanderen ivm Covid-19.


Reacties zijn gesloten.