Show menu

Aanmelden

Aanmelden voor de basiscursussen 1 tot en met 4

Kijk in de agenda voor de data. Stuur een e-mail en betaal de helft van het cursusgeld. Uw plaats ligt dan vast. De cursussen gaan door als er méér dan één aanmelding is. Eén à twee weken voor de cursus begint krijgt u informatie over de andere deelnemers en over wat u mee kan nemen. U betaalt dan de tweede helft van het cursusgeld .

Aanmelden voor specialisatie cursussen

Hieronder vallen de technische cursussen zoals b.v. dubbelweven en Taqueté en Samiet alsook alle cursussen over etnische weeftechnieken zoals Kelim weven, Omaanse banden, Libische weefsels, ikat weven enz.

Vanaf januari 2020 hanteren wij een andere aanmeldingsprocedure voor deze cursussen. U meldt u aan voor het onderwerp van uw gading. Zodra er vier deelnemers zijn kiezen we gezamenlijk een week die voor iedereen past. In de agenda zal ik proberen maandelijks een week te reserveren voor specialisatie cursussen.

Afzeggen

Moet u door omstandigheden de cursus afzeggen? Meldt dit dan zo vroeg mogelijk. Valt uw afmelding binnen de twee weken voorafgaand aan de cursus dan kan de aanbetaling gebruikt worden voor een volgende cursus. Bij afmelden langer dan twee weken voorafgaand aan de cursus krijgt u uw aanbetaling retour.